söndag 10 juli 2011

Swisch, så var helgen slut!

Oj vad fort det går, tiden, dagarna. Det gäller att utnyttja varje dag och då samtidigt vara i nuet för annars är det ju ingen idé liksom. Igår provade vi nyinköpta vattenleksaken till ungarna (rea på Toys rus), en sån här slide/kana som de åker på magen. Det är meningen att man ska ha en vattenslang kopplat till en båge över banan men nån sån hade vi inte här på gården. Så det var bara att ösa med hinkar, det funkar det med. Hej vad det gick undan för dom. Tänk vad ungar blir galna av vatten, skriker och lever om. Måste de alltid skrika så förbaskat ha ha.

På kvällen grillade vi igen hos några vänner i villa området här bredvid. Så himla härligt, doften av grillning är gudomlig och jag åt som en häst (bokstavligen). Ungarna lekte jättebra, de har barn i samma årskull. I onsdags och torsdags grillade vi med, lika bra att köra på när det är väder för det. Man blir ju så jättesugen på att ha en egen kåk men vi får glädja oss åt att våra vänner bor så. Vi har faktiskt tre jätte fina gårdar här i föreningen som vi utnyttjar mycket, man får vara glad åt det man har. (fast ibland är det okej att surna till ;-)

Idag var vi på bakluckeloppis i värmen. Alltså inget bad och sola för mig i helgen heller. Tokskallar vi, men mysigt var det. Ulva kvarn heter stället och där finns ett litet vattenfall som ungarna blir fascinerade av. Idag var det två pojkar som badade precis vid forsen, uppe på. Galningar sa jag. Livsfarligt och strömt. Men deras mamma verkar det helt ok med trots varningsskylt för kraftverk. Hualigen! Även om det inte var "farligt" idag (enligt mamman) så kan andra ta efter och hoppa i en annan dag utan att veta om riskerna. Tycker man ska följa skyltar där det står VARNING Drunkningsrisk!

Ikväll är gubben ute på sjön och fiskar. Jag tog med barnen ut på lekplatsen och träffade på lite grannar. Härlig kväll och Emelie var fantastisk med sin lillasyster när de åkte en stor lång rutchkana. Hon hjälpte och höll i så mamma var så stolt! Sötnosar, de såg ut som rännstensungar när vi kom in. En dusch och sen lite bilar på TV så sov dom. Och här sitter jag...en söndag kväll med lappen i knät och ett glas rosé bredvid.

Kram
L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar