söndag 11 september 2011

Rik som ett troll och ser ut som ett

Nja nästan! Loppisen gick hyfsat, femtonhundra spänn, inte illa alls. Men hälften av grejorna fick åka med hem igen, det får bli mer loppis för det här var sketkul. Husvisningen hoppade jag, Thomas åkte men det var visst inget att hänga i julgranen så det blir att kika vidare.

Hoppade in i en varm dusch nu innan läggdags och..... "Ja just det, jäklarns vad tiden går fort". Tittade ner mot badkarsgolvet och fick upp en bild på trollen i "Trolltyg i tomteskogen". Här kan man ta en tåt från vänster  armhåla , en tåt från hjässan och en tåt från höger armhåla, sen är det bara att fortsätta baka in allt som kommer på vägen ner. Vänster ben, mitten och höger ben, sen avslutningsvis en rosett av ett rosa band. Och varför inte veva in lite pärlor också när man ändå friserar. Vips så har vi en inbakad Linda. Inte konstigt Thomas sover på soffan.

Nu ska jag känna på Linnéas panna, verkar som det är feber på ingång, hon kändes lite varm skruttan. Ja men Gud....skrev jag att Emelie kan cykla utan stödhjul? Lilla tjejen kan själv! Fortfarande stolt fast det var någon vecka sedan vi tog av dom. Kärleken!

Kram på er!
Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar