onsdag 20 april 2011

Black out

Kan någon klippa mitt hår, kan någon tömma soporna, någon kanske vill städa, någon kanske vill måla klart i skåpen, kan någon få mig till träningslokalen, kan någon ta tvätten, kan någon bära mig? Lite vårtrött då kanske eller...? Äh allt det där får vänta! Det är roligare att vara ute i vårsolen och leka med mina underbara barn. Ja och mannen kan väl också få vara med :-)

Jag pratar inte så mycket om honom för han kommer hem kvart i sju typ på kvällarna så lite som ensamstående kan man känna sig ibland. Vi ses på helgerna i allafall ha ha "Hej, vem är du? Ska vi ta en date? Ja just det, du är ju far till mina barn! Men det funkar...det är en tuff småbarnsperiod men redan nu känner vi att det börjar bli lite lättare. Emelie kan leka själv med andra barn och då får Linnéa lite mer uppmärksamhet. Och som de flesta känner...det blir lite lättare när sommaren kommer och det är ljust länge på dagarna. Man blommar liksom upp och färg i ansiktet skadar inte (i rätt mängd). Att få bort de mörka ringarna under ögonen i det vinterbleka ansiktet, helt ok för mig. En ny pushup bh skulle inte heller skada så man kan försöka lura sig själv att de "gamla" fasta finns kvar. (iallafall tills den åker av på kvällen).

Ja men igår såg jag Total black out igen på TV. Fii Faaan vad det är roligt att se folk i mörkret. I slutet var det en kille som skulle gå limbo. Han blev lurad till att det var ström i "limbon" och gud så kul han såg ut. Ha ha skrattar än. Ni som inte sett, gå in på kanal 5 Play. Och hallå, ursäkta mig, varför i hela friden finns Big Brother fortfarande. Vilket (ursäkta mig) skitprogram. Det har varit för många säsonger, jag tittar inte, jag råkade se att det är igång igen. Min syster hade skrivit i facebook att hon skulle in på fredag. "Vad håller du på med" sa jag innan hon hann säga hej. "Va?"sa hon. "Ska du in i Big Brother huset?". Ha ha ha Hennes kompis hade skrivit detta och syrran blev lagom glad. Det var faktiskt kul, det är fortfarande luriga April he he.

En unge sover, en unge ska sova (T kämpar), jag sitter här och har roligt. Väntar på att pommes i ugnen ska bli klar. Det var längesedan, pommes och korv, kan vara riktigt gott det!

Ha det så nice!
Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar