fredag 8 april 2011

Talang

Såg just på Talang ha ha och fick en flashback...när jag var typ..ja hur gammal var man när man gick på Hornet i Uppsala? Herregud, ni som är här ifrån känner till stället, eller :-)?
Tro det eller ej men jag vann en tävling i luftgitarr! Med tungan som Janne Shaffer i mungiporna, sjal runt skallen och bakom öronen (så de petade rakt ut) och en inlevelse till tusen. Ner på knäna och spelade gitarr utav helvetet. I samma lokal stod Viktoria Tolstoj med två kompisar och dansade framför spegeln i discoskenet, dock inte till mitt gitarrsolo. Ja, ni vet ju redan vem som blev kändis...inte bidde det jag men skulle nog kunna bli så bra som jag var på luftgitarr.

En annan talang jag hade och som jag gjorde på roliga timmen i klass 3 var att balansera en...lyssna nu...
ett långt rör med en flaska med sand högst upp på toppen balanserande på mitt pekfinger. Det ni, det är talang det! Kan hända att flaskan var fasttejpad.

Det är fantastiskt roligt att stå på en scen, att få apa sig eller sjunga. Önskar att Scenskolan hade varit min skola, det hade passat mig som handsken. Saknar att få stå på scen, det är något som jag ska försöka ta upp igen. Men inga trummor i detta band dock för mina örons skull. En av två drömmar jag har kvar i musik att uppfylla är att få sjunga tillsammans med en pianist i en typ pianobar, laungebar. Lite blandad jazz, blues, soul, pop...mingelmusik. Den andra drömmen är att dra en låt med ett storband med blås och allt, en gång efter övning förstås. Det ska väl gå att ordna någon gång? Så snart jag får sova hela nätter så ska intresset få lite utrymme. Musik ska byggas utav glädje...av glädje bygger man musik!

Ha en trevlig helg för nu blir det avslappning!

Och lilla grisen gal!

2 kommentarer:

  1. Du skulle passa perfekt på en scen!!Kramelikram A-C

    SvaraRadera
  2. Finns fortfarande roliga timmen? ;)
    Kram Linda

    SvaraRadera