måndag 2 maj 2011

Jag har lyckats!

För första gången i mitt liv blev kycklingfileérna inte torra, sega och trådiga. jippie!! Det var som att skära i smör! Jag är riktigt stolt över mig själv. Sen kopplade synapserna på kontoret idag, jag lade ihop ett och ett. Tjing tjing! En lyckad dag hittills alltså. Går ju som sagt under upplärning på ett vick jag har fått. Mycket känns igen eftersom den är byggd på min tjänst jag hade innan barnen kom till världen. Men mycket är nytt och det är skoj!

Vad konstigt det kan bli ibland. Hade äntligen beslutat för att komma igång med träningen och hittade ett lämpligt ställe som passade mig. Men...jag liksom glömde att gå dit för jag blev så nöjd över min inställning att jag nöjde mig med att vara nöjd. Så det kan bli!

Skulle höja sadeln på Emelies cykel igår och upptäckte att hon vuxit ur den rejält. Hon är lång tjejen. Så nu är det ut på blocket och kolla ny. Linneá fick en kanonfin trehjuling av mormor som fyndats på torget, bara det att hon är för kort. Nådde inte ner till tramporna men i höst kan det bli läge att testa igen. Det får bli att åka på bobbycaren i sommar och som är mer lagom när man bara snart är två år.

Hej så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar