tisdag 8 mars 2011

Saker, saker, saker

Jag blir gaaaalen, helt gaaalen av allt som ligger överallt. Ska det vara så svårt att plocka undan efter sig? Om det ändå bara vore leksaker. Vi har ALLTID någonting som ligger framme och alla är vi bra på att dra fram och flytta runt på saker.
  • Hallen, antingen ytterkläder i en stor hög eller sopor. Det står en kartong med saker som ska ner i källaren men som också istället kan flyttas runt i lägenheten.
  • Vi har en hylla i anslutning till hallen, däruppe ligger alla småsaker som vi hittar. Legobitar, krita, penna, hårsnoddar, mobiler, delar till gud vet vad. Ibland lägger vi allt i en skål för att det ska se prydligare ut. Sen rensar man vid ork. (Nästan samma som med disken, kommer ngn på besök så häller man upp vatten och skum o vips så är disken borta). Det finn lata knep ha ha.
  • Vi har en bänk i sovrummet. Där ligger nu spel, kläder, datasladdar, vetekudde + lampa och prydnadvaser.
  • Disk. Disk i diskmaskin, disk i diskhon, disk bredvid diskhon. Och har vi väl gjort rent och prydligt så efter en timme eller två ser det lika ostädat ut igen.
Man skulle ha en liten tomte som la allt på rätt plats. Eller ännu bättre, sakerna skulle ha små ben och gå tillbaka själva, den stackars tomten skulle få jobba ihjäl sig och inte en julklapp skulle man få!

Kramar
Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar