onsdag 16 mars 2011

Stressigt värre och brandmän

Titeln till detta inlägg kunde ha handlat om en resa med min grupp (arbetet) till Danmark för ett antal år sen. Där var vi på en restaurang och in stormar det fullt utrustade brandmän,,,...men det gör det inte.

Ha ha nu har vi mycket på jobbet, jättesnurrigt och jättekul! Som jag tidigare nämnt är jag tillfälligt på en annan avdelning på företaget och ska om två veckor gå tillbaka till mitt ordinarie jobb. Tycker att det ska bli tråkigt att lämna nu när jag lärt känna kollegorna på ett nytt sätt och tycker arbetet är givande. Det har verkligen varit nyttigt och lärorikt på alla plan.
 
Innan min mammaledighet för Linnéa var jag ytterligare på en avdelning och hjälpte till med Systematiskt Branskyddsarbete som också var väldigt intressant. Appropå brandskydd så pryade jag på en av våra brandstationer vid 19 års ålder. En tonårstjej och miljoner brandmän. LYCKLIGA JAG! Blev kär i varenda en. Jag praktiserade som receptionist och brandstationen har/hade utbildningar för blivande brandmän bla. Ögonen trillade ur varje dag och receptionsdisken var blöt av allt dreggel som rann ner för mungiporna.

Det roligaste minnet var en gång när jag fick testa och bada i isvak och bli "räddad". Då förstås av en skitsnygg kille :-). Den karln har idag ungar på samma dagis som vi ha ha. Nämde det för honom en gång men han minns ingenting. 19 år men såg ut som 14, jag alltså, o det var ju länge sedan. (Ska tillägga att jag hade våtdräkt på mig och att han hjälpte mig med handskarna också.)  Det finns faktiskt bevis på foto ha ha.

Si där ja, nu klipper ögonen.

Linda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar